روغن جوجوبا آرگوسی

در سال ۱۸۲۲ درختچه کوچکی در صحرایی نزدیک کالیفرنیا توسط یک گیاه شناس به نام اچ.اف لینک کشف شد. وی علیرغم آنکه گیاه شناس انگلیسی نام سیموندز را برای آن گذاشته بود آن را نامگذاری کرد. نام درست گیاه جوجوبا سیموند سیا چایننسیس می باشد.
وقتی هنوز شکار نهنگ در امریکا منع شده بود این گیاه شروع به ترویج و کشت شد. قبل از آن روغن نهنگ برای استفاده در محصولات مراقبت پوست و آرایشی به کار می رفت. بعد از قدغن شدن شکار نهنگ تحقیقات گسترده ای برای یافتن جایگزینی مناسب برای صنایع پوست و مو انجام شد.
گیاه جوجوبا دانه ای به شکل قوزه پنبه همراه با پوست تولید می کند. محققان کشف کردند که با گرم کردن این دانه ها روغن اسرار آمیزی بدست می آید. مردم صحرانشین کالیفرنیای جنوبی و مکزیکو از این روغن برای درمان مشکلات و زخم های پوستی استفاده می کردند. ژاپنی ها با تحقیق روی روغن جوجوبا به این نتیجه رسیدند که این روغن اثرات سمی بر روی پوست انسان ندارد.



چت با واتساپ

لینک آگهی : www.bazar.ir

بازدید کننده عزیز ؛ ممکن است اطلاعات به روز نباشد یا بخش هایی از سایت فعال نباشد؛ به زودی بروزرسانی سایت تکمیل می شود. از توجه و شکیبایی شما متشکریم .

روغن جوجوبا آرگوسی

کلمات کلیدی مرتبط

سایر آگهی های

آگهی های مرتبط